Kérjük, válaszoljon 5 kérdésre a keresztnevével kapcsolatban. Az Ön neve:

Szonja (Keresztnév)

A(z) Szonja egy lánynév. A weboldalunkon 34 Szonja nevű ember értékelte a nevét 4.5 csillaggal (5 csillagból). Tehát ezek az emberek nagyon elégedettek a nevükkel. Néha hibásan írják le ezt a nevet. Külföldön ez a név teljesen elfogadott. Szonja becenevei: Szoni, Szoszi and Szonjus.
A Te neved is Szonja? Kérlek válaszolj 5 kérdésre a neveddel kapcsolatban a profil fejlesztése érdekében.

A(z) Szonja név jelentése

A(z) Szonja név jelentése ismeretlen.

Értékelés


34 Szonja nevű ember értékelte a saját nevét. Értékeld Te is a nevedet!


Értékelés


Könnyű leírni


Könnyen megjegyezhető


Kiejtés


angol kiejtés


Külföldiek véleménye

Hozzáillő nevek

Szonja fiútestvér nevek : Patrik, Nincs, Szebasztian, Sámuel, Hidrogén. Szonja lánytestvér nevek : Tamara, Szabina, Bíbor, Bettina, Dominika. Több névért kattintson ide .

Kategóriák

A Szonja név a következő kategóriákban fordul elő:
Könnyen megjegyezhető nevek100 nevek6 betűből álló nevek250 nevekS betűvel kezdődő fiúnevek133 nevek2 szótagú lánynevek100 nevekNépszerű magyar lánynevek250 nevek3 hozzászólás

Szonja 17 éves   10-10-2014
Szertem
Szonja 18 éves   10-01-2015
A Szonja név gyönyörű, bár ritka név.
Szonja   9-01-2017
Én szeretem a nevemet. Sokszor nem veszek sonkát ott azt mondják edd meg magad Szonja sonka. Én szeretem a családom a családom Dzsingiszkán leszárzmazotja gondolom ezért veri apám anyámat, mert túl harcias. Szeretek rajzolni, a kedvencem a pénisz rajzolása. Van kettő báttyám krumplis lángos és tejföl valószínüleg ezért vagyok kövér. Soket eszem keveset mozgok a becenevem szalonna az anyám neve kenyér az apám neve zsír. Az öcsém meg a jóbarát. Jókat iszunk együtt. Nem vagyok berugva kérem szépen jól vagyok a kannás bort szeretem küldjetek az alábbi címre : Borostyán út 98 3256 Csongrád megye Kecskemét. A nagyikámat úgy szeretem, agyonverném hatszor. Ha nem kell fel sem bánom. Nem tudom 210 évesen minek él még. 16 éves vagyok van 2 lányom. Az egyik Krumpli a másik Föld. Legyén szép napotok. Liválávászáj! Tudjátok egy jó asszony mindent megbocsájt. Az én feleségem is egy ringyó de megbocsdájtom. Legyen rája szállva a kurvák áldása.

Hozzászólás
Szeretne hozzászólni? Írja be a nevét, és kattintson a Tovább gombra:

Az Ön keresztneve:

Nevek böngészése kezdőbetű alapján

ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWXYZ


Szonja a neved? Szavazzon a nevére